O NAMA

Kompanija

Kompanija KATALOG d.o.o. osnovana je 1993. godine i je jedna od prvih računarskih kompanija na jugu Srbije.

U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor IT opreme, AV opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, uređaja za video nadzor, mobilnih telefona ali i mnogih drugih uređaja. Takođe imamo veliki izbor potrošnog materijala, rezervnih delova kao i dodatne opreme iz raznih oblasti čime zaokružujemo ponudu.

Katalog je ovlašćeni distributer i serviser mnogih brendova kao što je npr. VIVAX.

Za svoj uspešan rad KATALOG je nagrađen brojnim nagradama.

KATALOG d.o.o. posluje na prostoru Srbije. Sarađujemo sa velikim brojem klijenata i lideri smo u sledećim oblastima:

   • projektovanje, instalacija i održavanje mreža,
   • instalacija alarmnih sistema i video nadzora,
   • prodaja i servisiranje fiskalnih kasa,
   • kontrola pristupa.
   • web dizajn i održavanje internet stranica.

Misija

Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.

Vizija

Vizija KATALOG-a jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Stalno unapređujemo kako osnovnu delatnost koja podrazumeva IT sektor, tako i preuzimanje liderske pozicije u drugim sferama poslovanja za ostale proizvode iz naše bogate ponude.

Naš moto

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

Cilj

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”


APR Rešenje

Izvod iz Registra obveznika PDV

Ukoliko niste našli ono što tražite ili iz bilo kog drugog razloga imate potrebu da nas kontaktirate, stojimo Vam na raspolaganju!

Kontakt e-mail: mp@ka.rs

Nalazimo se ovde