O NAMA

Kompanija

Naša firma osnovana je 1993. godine i je jedna od prvih računarskih kompanija na jugu Srbije.

U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor IT opreme, AV opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, uređaja za video nadzor, mobilnih telefona, 3d štampača i skenera, ali i mnogih drugih uređaja. Imamo veliki izbor potrošnog materijala, rezervnih delova kao i dodatne opreme iz raznih oblasti čime zaokružujemo ponudu i podršku malim i srednjim preduzećima.


Ovlašćeni smo distributer i serviser mnogih brendova kao što su VIVAX, FOX, TCL, MSGW, TESLA...itd.

Za svoj uspešan rad smo nagrađeni brojnim nagradama dobavljača i zahvalnicama kupaca. Poslujemo uglavnom na prostoru Južne Srbije i sarađujemo sa preko 4.500 pravnih i preko 15.000 fizičkih lica.

Lideri smo, u Jablaničkom regionu, u sledećim oblastima:

  • projektovanje, instalacija i održavanje mreža,
  • instalacija alarmnih sistema i video nadzora,
  • prodaja i servisiranje fiskalnih kasa,
  • kontrola pristupa.

Misija

Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.

Vizija

Naša vizija je očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Stalno unapređujemo kako osnovnu delatnost koja podrazumeva IT sektor, tako i preuzimanje liderske pozicije u drugim sferama poslovanja za ostale proizvode iz naše raznovrsne ponude.

Naš moto

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. Jednostavna formula:

Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

Cilj

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”

APR Rešenje

Izvod iz Registra obveznika PDV

Ukoliko niste našli ono što tražite ili iz bilo kog drugog razloga imate potrebu da nas kontaktirate, stojimo Vam na raspolaganju!

Kontakt e-mail: mp@ka.rs


Nalazimo se ovde