Načini plaćanja

Gotovinom

Robu iz našeg asortimana možete platiti gotovinom.

Čekovima

Do 12 mesečnih rata. Za kupovinu čekovima ne važi popust za avans.

Debitnim ili platnim karticama

Prihvatamo sledeće platne kartice:
DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, Kartice POŠTANSKE ŠTEDIONICE.


Cena je ista kao i za plaćanje gotovinom.

Findomestic Super card možete kupiti na odloženo od 6 do 18 meseci.

Euro bank karticom možete kupiti na odloženo do 12 meseci.

Nalogom za prenos

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim komercijalistima putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci. Roba se može preuzeti sa overenom kopijom naloga za prenos.

Kreditima

Findomestic krediti

Podnosilac zahteva ne mora imati račun u ovoj banci, već se privremeno otvara novi (dok traje period otplate kredita).Raiffeisen krediti

Podnosioci zahteva za kredit ne moraju biti komitenti Reiffeisen banke.


Rokovi i način isporuke

Vršimo isporuku od vrata do vrata za sve porudžbine na teritoriji Srbije u saradnji sa kurirskom službom City Express. Ukoliko porudžbina prelazi iznos od 2.000 dinara, usluga se ne naplaćuje.

Vršimo isporuke na adrese svih pravnih lica na teritoriji Srbije. Ova usluga je besplatna i za nju ne postoje nikakva ograničenja.

Isporuka porudžbina čija je vrednost niža od navedenog iznosa biće naplaćena po važećem cenovniku kurirske službe City Express koje zajedno sa uslovima možete pogledati na sledećem linku: Roba naručena do 15h svakog radnog dana, biće dostavljena najkasnije u roku od 2 (dva) radna dana na adresu kupca.